PORTALE PARTNERÓW
Ytbehandling - Outsourcing Polen

Ytbehandling – Outsourcing Polen

Ytbehandling används för att öka hållbarheten hos metalldelar. På grund av denna process minskar materialförlusterna i industriproduktionen avsevärt. Vårt företag erbjuder omfattande tjänster inom outsourcing av ytbehandling.

Ytbehandlingvarför ska du använda den

Ytbehandling Ytbehandling av metall är ett utmärkt sätt att öka dess kvalitet, dvs förbättra inte bara dess mekaniska egenskaper utan också dess funktionella och estetiska egenskaper. Tack vare ytbehandlingen är metallen mycket mer motståndskraftig mot nötning, korrosion eller till och med höga temperaturer.

Ytbehandling – outsourcing som en möjlighet för ditt företags utveckling

Företaget http://cheap-poland.com/sv/ tillhandahåller tjänster inom metallbearbetning i Polen. Outsourcing av Polen för industriell bearbetning, som det erbjuder, är en idealisk möjlighet för ditt företag, vilket gör att du kan undvika stora kostnader relaterade till inköp, drift och service av maskiner på egen hand, samt kostnader för att anställa anställda och förbrukad energi. Tack vare outsourcing av Polen kan mindre företag få samma kvalitet på produkterna som stora företag som investerar enorma ekonomiska resurser i maskiner. Genom att lägga ut ytbehandling på dem kan du enkelt förbättra kvaliteten på dina produkter.

Ytbehandling – erbjudande

Företaget http://cheap-poland.com/sv/ erbjuder ytbehandling genom processer som elektropolering, pulverlackering och galvanisering, vilket skapar och optimerar olika tekniska, dekorativa och funktionella egenskaper hos produkter.

Det är värt att nämna vad dessa processer handlar om.

Elektropolering kan utföras på alla typer av krom-nickelstål för att öka hållbarheten, förbättra korrosionsbeständigheten, minska friktion och slitage och mer.

Pulverlackering används vanligtvis för att skapa en hård yta som är mycket mer hållbar än vanlig färg. De används oftast för att belägga hushållsapparater, aluminiumprofiler, bil-, motorcykel- och cykeldelar och slagmaterial.

Galvanisering, den så kallade galvanisering är processen för nedsänkning av järn eller stål i ett bad av smält zink för att producera en korrosionsbeständig flerskiktsbeläggning.

Vi tillhandahåller våra tjänster i städer som: Stockholm, Göteborg, Malmö

Populära taggar: Produktion i Polen, Underleverantör, Produktion outsourcing